måndag, 16 april 2007 23:52

EM deltävling 2 för Johan Carlsson

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Johan Carlsson var i helgen på plats i Cingoli i Italien för EM deltävling två i MX2 klassen och förhoppningarna var stora för ytterligare några EM poäng. Dock visade det sig att banan i Italien inte alls passade Johan, banan var hård, hal, backig....helt enkelt väldigt svårkörd. Johan försökte i alla fall och kvalade in med 12:e tid i sitt kvalheat och det räckte till 21:a tid totalt. nästan 4 sekunder från snabbaste tid. Även Jonatan Dahlgren var i Italien och körde och kvalade in till final med 34:e bästa tid.

Första heatet började med en dålig start och fortsatte med två vurpor och en svårstartad hoj, detta gjorde att Johan valde att rulla åt sidan och ladda om inför andra heat. Dahlgren hamnade strax utanför poäng med en 22:a plats.

Andra heatet började lite bättre och Johan fick jaga från 20:e plats, men en vurpa senare gjorde att han fick börja om långt bak i fältet, men lyckades i alla fall ta sig upp till 20:e plats och sista poängplats i mål. Tyvärr var det Johan som precis petade ner Dahlgren utanför poäng plats och han slutade på en 21:a plats i heat 2.

I sammandraget rasade nu Johan ner till 16:e plats, men räknar med bättre resultat när EM kommer till banor med mjukare underlag.

Läs 2041 gånger Senast ändrad tisdag, 17 april 2007 00:08

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.