torsdag, 15 augusti 2013 23:23

Film på enduroslingan för helgens Fullgas Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

fullgas enduroslingaStekarslinga heter det i mina hoods när det är en riktigt grym endurobana. Av vad man ser på nedanstående film från enduroslingan för Fullgas i helgen så kommer det vara precis en sådan, en stekarslinga!

ENDURO OCH MOTOCROSS PÅ TOPPNIVÅ
Favorittippade i Stadioncross SM är bl a den rutinerade föraren Rickard Sandberg. USA-tränade Viktor Björklund och Rasmus Sjöberg som hårdtränat i USA, där de visat framfötterna i supercrossammanhang, kommer också att kämpa.

I ungdomsklassen kommer VM-föraren Sara Petterson och SM-topp-föraren Frida Östlund att utmana killarna.

Värt att uppmärksamma är även att Calle Sjöö kör dubbelt! Han börjar dagen med två timmar enduro, där han är guldtippad, och kastar sig sedan in i SM-klassen Stadioncross – där han mycket väl skrälla.

I Enduro Cup är startfältet minst sagt blandat. Här finns de Svenska toppförarna på startlinjen, tillsammans med lokala motionsåkare. Intresset har varit enormt, anmälningarna rullar in och vi räknar med minst 150 förare till start.

SVERIGEPREMIÄR FÖR JOKER LANE
Mer action och överraskande ledarväxlingar. Joker Lane är ett alternativspår som man måste köra minst en gång per heat. Missar man blir man utesluten ur det heatet.

Mer information om biljetter, tidschema m.m. finns på www.fullgas.cc

Läs 4128 gånger Senast ändrad torsdag, 15 augusti 2013 23:32
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

1 kommentar

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.