fredag, 17 maj 2013 19:18

Stadioncross SM körs i augusti Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

fullgasFör första gången samlas så många olika tävlingsklasser och uppvisningar på ett och samma ställe. Med ett fullspäckat heldagsschema, utan sega uppehåll, kommer upplevelserna att avlösa varandra i ett högt tempo. Förutsättningarna är fantastiska och Bollekollenområdet är som skapat för ändamålet. Närhet till racen. Bra publikplatser. Perfekt läge mellan Göteborg och Borås

VEM VINNER SM-TITELN I STADIONCROSS?
Årets enda sammandrabbning i stadioncross sker på Fullgas i Bollebygd! Och det kommer att bli både tuffa och täta race när Svenska motocrosseliten gör upp med unga, segerhungriga förare.

ENDURO CUP FÖR BÅDE ELIT OCH MOTIONÄR!
Uthållighetstävlingen inviger dagen med en öronbedövande masstart! Ritningarna för banan är under arbete och en sak är klar. Det kommer att bli en både tuff och spektakulär bansträckning där förare och maskiner kommer att få bekänna färg. Och aldrig tidigare har publiken kunnat följa racet så bra som här.

HILLCLIMBING. HELT GALET OCH SPEKTAKULÄRT!

Brantaste uppförsbacken och Sveriges bästa startfält kommer att bjuda på ”omöjliga” race. De otroliga maskinbyggena finns också att beskåda på plats i depån hela dagen.

1450 HK MONSTER TRUCK SHOW!

Med 3 meters höjd och 3.60 i bredd blir THOR det största monstret i backen. Monstertrucken är känd från de stora Monster Jam galorna på Ullevi och Globen. Nu kommer den till Bollebygd och showar med hopp, bakhjulskörning, ”donuts” m m.

ATV-ARRANGEMANG!

Självklart kommer det att finnas olika typer av fyrhjulingar på plats. Utförligt program och utställarinformation kommer.

MER ARRANGEMANG OCH AKTIVITETER!

Fullgas kommer att marknadsföras på bred front och rikta sig till alla typer av människor, i alla åldrar. För företag skapas möjligheter till VIP-, personal- och kundevent.
Bergmans har ett brett register som arrangör av motorsportevenemang, från stora arenaupplevelser som Ullevi Supercross till regionala mässor som MC Expo på Åhaga i Borås. Och nu är det Bollebygds tur! Staffan Bergman säger: ”Bollekollenområdet är som gjort för en stor motortävling. Både publik och deltagare kommer att bjudas på en heldag fylld med action”.

För dagsaktuell information gå in på www.fullgas.cc

 

Läs 7572 gånger Senast ändrad fredag, 17 maj 2013 20:50
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.