onsdag, 10 april 2013 20:31

PSEPARTS delas i två – hårdsatsar på hard parts och nya varumärken Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

 

matteTio år efter att Martin och Kasper Leth Christensen startade distributionsbolaget PSEPARTS väljer bröderna att dela företaget i två. En uppdelning som anses nödvändig för att till fullo kunna fokusera och satsa på varje enskilt varumärke. 

– När PSEPARTS startade var målet att skapa ett bolag med ett produktsortiment bestående av hard parts och kläder inom MX kategorin, något vi fortfarande tror på, säger Martin L Christensen och fortsätter;
– Kasper har alltid haft ett stort och passionerat intresse för FOX och SHIFT varpå det faller sig naturligt att han blir vd för det egna bolaget FHN ApS samtidigt som jag och Mats Andersson blir ny ledarduo i PSEPARTS.

Uppdelningen inträffade den 8 april och PSEPARTS är redan i full gång med kommande satsningar på nya varumärken både inom hard parts och personlig utrustning.

– Den här förändringen är mycket positiv för våra nysatsningar där vi redan nu har flera nya varumärken klara, JT racing på kläder, 100% på glasögon och Xtrig, Hammerhead och AXP på hard parts, säger försäljnings- och marknadsföringsansvarig Mats Andersson och fortsätter;

– Och i dagsläget förhandlar vi med många fler spännande varumärken både på personlig utrustning och på hard parts, samtidigt som vi skickar ut en ny katalog och lanserar en ny innehållsrik hemsida med lättåtkomlig information och nya funktioner.

Mvh

Mats Andersson,VD & Försäljningsansvarig

 Martin

 

 

Läs 20593 gånger Senast ändrad onsdag, 10 april 2013 20:54
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.