måndag, 08 april 2013 16:40

Samtliga resultat från Vårsatsningen i Veinge Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

veingemck loggaI helgen kördes årets första lite större tävling på barmark, Vårsatsning i Veinge och det med ett rätt så starkt startfält.

Jag var själv inte på plats, men samtliga resultat är nu publicerade på Veinges egna hemsida, som ni når HÄR!

- Filip Bengtsson verkar vara på åkhumör och vann såväl sitt kvalheat som finalen i MX1 klassen.

- Kim Lindström ledde sitt kvalheat, men slog av på tempot efter en punktering. Tog starten i finalen och ledde ett tag, men blev passerad av Filip Bengtsson och gick sen in i depån för att skruva dit kopplingshantaget som lossnat. Tog sig tillbaka ut och körde upp sig till en tredje plats.

- Fredrik Karlsson som säger att han slutat sin elitsatsning körde som vanligt fort, trea i kvalheatet och fyra i finalen.

- Tom Söderström var på plats med 500:an. Såg dock ut som han inte riktigt hängde med i kvalheatet och hade sedan lastat och åkt hem.

- Even Heibye kom hem från ett bra VM körning i Valkenswaard och sopade banan med övriga förare i MX2 klassen och vann såväl kval som final.

- Kalle Olsson såg ut att varvtidsmässigt matcha Heibye och slutade tvåa i kvalet, men försvann sedan av okänd anledning efter fem varv i finalen.

- Nya stjänskottet bland tjejerna Emelie Dahl inledde karriären på stor hoj bra och slog självaste svenska mästarinnan Sandra Adriansson i båda finalheaten.

Läs 4067 gånger Senast ändrad måndag, 08 april 2013 17:02
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.