måndag, 25 mars 2013 08:39

Nu kan du bli MX proffs och köra ihop med MX1 VM Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

honda150 europeanchampionshipMeningen med begreppet Honda 150 EM, är att ge unga MX förare samma möjligheter att visa upp sin talang på FIM Motocross VM.

You want to be a star
Meningen med begreppet Honda 150 EM, är att ge unga MX förare samma möjligheter att visa upp sin talang på FIM Motocross VM. Med Honda CRF150 har de den perfekta motorcykeln för att utveckla den grundläggande 4-takts körningen för en karriär inom modern Motocross racing. Eftersom alla CRF150 kommer att vara helt lika, kommer det helt enkelt vara den bästa föraren för dagen som vinner!

Anmälningsavgift
Tack vare det extra stödet från våra sponsorer har vi kunnat göra serien ännu mer prisvärd med en bonus på 2000 Euro till varje ung förare. Detta ger en anmälningsavgift på endast 7950 Euro plus moms i förekommande fall. Detta inkluderar ägandet av motorcykeln, transport av motorcykeln och kit, tillhandahållande av arbetsstationer på respektive tävlingsbana, samt ledning och förarcoachning på World Racers Championship nivå. Föraren behöver bara komma till banan och köra.OBS du äger hojen och får behålla den efter serien är slut, värde 52900 kronor.

Championship pris
Seriens mästare kommer att tilldelas drömpriset, som är en full support i EMX250 Championship 2014 tillsammans med det prestigefyllda Honda Gariboldi teamet.**

Ändrad tävlingskalender
Eftersom FIM Motocross VM kalender fortfarande inte är bekräftad fullt ut, har Honda 150 kalendern ändrats och kommer att koncentreras till sommarmånaderna juni, juli och augusti.

Anmälan
Om du ännu inte har anmält dig och vill komma med på en av de återstående platserna, kan du svara via e-post www.honda150championship.com/register. Då skickas de uppdaterade dokumenten för anmälan.

** Om en förare inte uppfyller ålderskriterium för EMX250 kommer ett al
ternativt pris att erbjudas.

2013 Honda 150 European Championship
Race 1 – Frankrike, Ernée, 9 juni
Race 2 – Italien, Maggiore, 16 juni
Race 3 – Tyskland, Lausitzring, 28 juli
Race 4 – Belgien, Bastogne, 18 augusti
Race 5 – England, Matterly Basin, 25 augusti
Race 6 – obekräftad plats och datum

Läs 2878 gånger Senast ändrad måndag, 25 mars 2013 08:40
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.