måndag, 11 juni 2012 19:50

Kim Lindström rapport Tibro Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

kimlindstrom_vissefjarda2012Kim Lindström var riktigt snabb under helgens SM i Tibro, men fick inte riktigt till det fullt ut i heaten. Här har ni Kims egna rapport.

En rapport från helgens SM deltävling i Tibro.

Började lördagen med att sätta snabbaste tiden i mitt tidskval på en bana som var väldigt blöt efter nattens regn och under morgonen.

I kvalheatet så hade det regnat igen och jag gjorde en dålig start men kunde smita om på insidan och var ut som femma sexa men efter några varv var jag två en bit efter ettan och låg där ett tag och för att hitta ett ställe att göra en attack på och jag försökte göra några men gick till slut omkull och fick gå imål som två.

Inför söndagen så kom det mer regn och det skulle bli så hela dan.

I första heatet var det återigen en dålig start för att sedan fastna i startkurvan bakom folk som låg ner så det var att börja jaga igen som vanligt, körde upp mig några placeringar men la mig sen i en kurva och tappade alla igen men körningen stämde bra och jag kunde köra upp mig till en 5e plats imål.

I andra heatet gjorde jag en bättre start och var runt 7-8 ut ur kurvan, kunde köra upp mig till fjärde plats men då tog det stopp, låg precis bakom trean hela heatet och försökte köra om men kom inte om utan varje gång jag försökte så fick jag lägga mig bakom i kurvan då det var bara sörja i de andra spåren i svängarna och jag slutade 4a i det heatet.

Slutade trea totalt för dagen och ligger nu tvåa i SM.

Jag har tränat mycket starter och testat olika saker men när jag kommer till tävling så funkar det inte bara, jag inte vad jag ska göra och jag orkar inte ens prata om starter.

Vi hörs efter helgen då det är nästa deltävling i SM.

Mvh Kim

Läs 1823 gånger Senast ändrad måndag, 11 juni 2012 20:05
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.