tisdag, 05 juni 2012 18:09

Kim Lindström tackar nej till VM körning Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

iceoneracing_logoKim Lindström har fått ett erbjudande att köra Portugals VM för finska teamet ICE ONE Racing, istället för skadade Dean Ferris.

Från början fick Kim för någon dag sedan frågan att köra både Portugals VM deltävling i helgen och även Belgiens deltävling nästa helg. Sedan ändrade sig Ferris och kommer försöka komma till start i Belgien med en tejpad axel.

- Hade jag fått köra båda helgerna så hade jag hoppat på. Att bara åka ner till Portugal med kort varsel och köra på en helt ny hoj, med helt ny fjädring då väljer jag att skita i det. Jag vill inte kasta bort mina chanser i SM bara för en VM helg, resonerar Kim till sitt val att inte hoppa på och köra VM deltävlingen i Portugal.

Teamet ICE ONE Racing som backas upp av F1 stjärnan Kimi Räikönnen har dock som målsättning att hjälpa skandinaviska förare och Kim har tidigare under säsongen blivit uppmärksammad av teamchefen Kari Tiainen för sina fina körningar i holländska mästerskapet.

- Vi hade ett bra snack om att jag väljer att inte köra deltävlingen i Portugal och vi kommer fortsätta ha en dialog ifall det dyker upp fler tillfällen som passar bättre, berättar Kim.

Länk: www.ice1racing.fi

Läs 3120 gånger Senast ändrad tisdag, 05 juni 2012 18:28
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.