fredag, 01 juni 2012 14:01

Upp till kamp, "Rosa är manligt" Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

mustaschkampen12_logoFörra året körde vi en motocrossens mustaschkamp för att samla in pengar till Cancerfonden. Målet var då att samla in 5000:- och vi lyckades.

Nu kör vi igång Mustaschkampen 2.0 och denna gång har vi höjt ribban till målet 15 000:- insamlade kronor. Insamlingen kommer att pågå hela juni och vi vill uppmuntra alla att hjälpa till att sprida informationen och skänka en liten slant till insamlingen.

Varför "Rosa är manligt"? Vi vill göra det här på ett kul sätt och vår slogan rosa är manligt är en liten twist på rosa bandet insamlingen för bröstcancer och för att ha ett tema på vår insamling. Det kommer att dyka upp en hel del skoj grejer kring det rosa teamet framöver.

Insamling, auktioner och tävlingar

Målet är som sagt att lyckas samla in 15 000:- och då behöver vi allas bidrag. Skänker pengar gör man enklast genom vår insamlingssida hos Cancerfonden, där man enkelt kan skänka 50:- via SMS. Vi vill även passa på att slänga ut en boll till alla företag att skänka en lite större slant, allt går oavkortat till Cancerfonden.

Vi kommer löpande att ha lite olika auktioner där ni har möjlighet att buda på häftiga grejer, det kommer bland annat att bli auktioner på signerade tröjor från våra största motocrosstjärnor.

Vi vill även uppmuntra er att skicka in bilder på antingen era egna mustascher eller någon/något med fake mustasch. Bilderna lägger ni upp på Instagram med taggen #mustaschkampen12. Två vinnare varje vecka kommer utses och få fina priser från FOX och Monster.

Insamlingen hos Cancerfonden når ni HÄR!!

Följ oss även på Facebook, facebook.com/Mustaschkampen20

Ni som är Twitter och Instagram nördar se till att hashtagga #mustaschkampen12

 

mustaschkampen12_poster

Läs 2094 gånger Senast ändrad måndag, 04 juni 2012 23:42
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.