måndag, 14 maj 2012 16:45

Kim Lindström rapport SM i Tomelilla Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

kawasaki_crewKim Lindström hade en kämpig helg i Tibro med dåliga starter som ställde till det lite.

 

Kim Lindström rapport SM i Tibro

Hej igen. Här kommer en rapport från en frustrerande helg.

I helgen gick andra deltävlingen i SM i Tomelilla. Banan var kanon och vädret var fint på söndagen men lördagen var väldigt blåsig.

Lördagen gick bra var tvåa på tidskvalet och tvåa i kvalheatet efter en dålig start i heatet men körningen gick bra och allt stämde förutom starten.

På söndagen va vädret bra och träningen kändes allt bra och jag var laddad inför heaten. I första heatet gjorde jag en dålig start och var ut som tia eller något men kände att körningen stämde bra och kunde börja köra upp mig, kom upp på en fjärde plats och då var det 12 sek upp till trean så det kändes långt men det vara bara att kämpa på och jag  tog in många sekunder på slutet på de framför och till slut var jag ikapp trean och tvåan, gick up som trea ganska lätt men fick kämpa för andra platsen, var uppe och stötte på han några gången och gjorde ett ryck på sista varvet och var uppe jämnsides men kom inte om sedan gjorde jag en miss några kurvor innan mål så jag slutade trea vilket var väl okej efter en sån dålig start.

I andra heatet gjorde jag en dåligare start än i första och var ut som 15-16 gubbe och det vara bara att börja jaga igen, körningen kändes bra men jag hade svårt att komma om och det tog tid att passera men till slut kom jag upp på en 5e plats och slutade där i mål.

Det känns väldigt frustrerande att körningen stämmer så bra men starterna är som bortblåsta, men det är bara att bryta ihop och komma igen som man säger och ladda inför nästa tävling i Tibro, en bana som jag gillar och har gjort bra körningar där förut och ska gör det igen. Närmast nu är det en holländska som jag ska ner och köra nästa helg. Jag hör av mig efter det.

/Kim

Läs 1990 gånger Senast ändrad måndag, 14 maj 2012 23:33
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.