onsdag, 22 augusti 2007 11:20

Direkt rapport från speedcross SM finalen

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Mxstar.se kommer vara på plats på mx- rörken utanför Uppsala för den fjärde och avslutande deltävlingen i speedcross SM. Under hela speedcross serien har det varit förhållandevis tunt med deltagarantalet och så verkar det bli även denna kväll. Vi ser dock fram emot en fin kväll och riktigt bra racing, passa på att ta er ut till mx- rörken motorstadion och titta på de avslutande titel fighterna i speedcross SM.

Trots det tunna startfältet är de hetaste förarna till titlarna i respektive klass på plats. I MX Open har ledaren Jonas Edberg en bra chans att ta hem guldet, Andreas Hultman på andra plats kommer nämligen inte till start, utan istället får det bli årets MX1-3 JSM vinnare Jonas Algotsson på en tredje plats, 17 poäng efter Edberg som får ta upp kampen om guldet.

I MX2 är det jämnare, här har vi fem förare som har chans till guldet med nyblivne MX2 JSM vinnaren Rickard Sandberg i bäst position. Efter honom följer Andreas Johansson, Fredrik Karlsson, Niclas Olsson och Alex Eriksson, alla inom 23 poängs marginal.

Uppdaterat från träningen

Träningen är nu avklarad i båda klasserna och de fyra snabbaste i MX2 är
1. Fredrik Karlsson
2. Rickard Sandberg
3. Mathias Andersson
4. Roberg Bergman

Det kommer bli en hård fight om guldet mellan R. Sandberg och F. Karlsson

MX1
1. Max Nyberg
2. Jens Johansson
3. Jonas Algotsson
4. Christofer Kallies 

Artikeln uppdateras så fort som möjligt med resultat, bilder och film.

Läs 2880 gånger Senast ändrad torsdag, 23 augusti 2007 01:11

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.