måndag, 20 december 2010 17:48

Hjälp med skaderehab Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

skaderehab_masita_stor

Magnus Eriksson från kiropraktor.se som tidigare varit med och skrivit artiklar för mxstar.se, har nu ett nytt projekt på gång.

Bland annat har han på mxstar.se presenterat artiklar om hur man bäst tejpar händer för att motverka blåsor och artiklar för att akut ta hand om skador.

För att lösa dessa problem behövs det såklart även ett antal produkter, men var är dessa när man behöver dem som bäst och vad var det nu egentligen man behövde. För att förenkla detta för oss utövare har nu Magnus tillsammans med sina kollegor Andreas och Anton startat en hemsida. Där ska man enkelt kunna få hjälp med hur man gör, vad man behöver och såklart beställa dessa produkter. För tillfället är produktbeställningen igång fullt ut, vill man ha tips om vad man skall använda för produkt är man välkommen att maila. Hemsidan genomgår ständigt förbättringar och  uppdateringar och de vill gärna få in önskemål på produkter och tjänster som ni saknar.

"Vi vill kunna bidra med vår kunskap och dela med oss av de produkter vi använder oss av i vårat dagliga arbete. Produkterna vi rekomenderar och säljer är testade under SM, VM och Six-Days av många olika förare med olika behov och besvär. Det är allt från att förebygga skavsår till att stabilisera axlar" berättar Magnus. Det är Magnus med erfarenhet från bland annat flera Six Days tävlingar och enduroteamet Honda Johansson MPE som kommer ansvara mest för de produkter som berör motocross och enduro.

I sortimentet finns bland annat idrottskadeprodukter från Mastita och BSN Medical. Även skydd från DonJoy finns i sortimentet. DonJoy har allt från fotledsskydd till formgjutna knästöd och används bla av Carioli.

Kontaktar SkadeRehab gör man lättast via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

SkadeRehab

Läs 2296 gånger Senast ändrad måndag, 20 december 2010 18:59
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.