måndag, 07 maj 2007 00:37

Stockholmscrossen omgång 2, Åsätra MK

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Igår var det dags för andra omgången i Stockholmscrossen, denna gång hos Åsätra MK i Åkersberga. Banan var riktigt välpreppad och fin och väl ute på de första träningarna insåg man hur mycket tid som lagts ned på bevattning de senaste dagarna, hade man inte vetat bättre skulle man kunna tro att ett riktigt regnoväder gått över banan. Detta var dock ett bra drag av arrangörerna och när kvalen drog igång var det klisterfäste i backen och inte ett dammkorn i luften. Banan höll sig även i ett mycket bra skick över hela dagen, lagom mycket gropar och lite damm på vissa ställen, en stor eloge till arrangörerna för banpreppning.

Samtliga kval löpte på utan problem eller konstigheter, i snabbåkarklassen A, tog Kalle Karlsson kommandot i första kvalet tätt följd av Robert Bergman och Robert Carlsson. Kval nr 2 tog Magnus Lindfors kommandot över och kunde enkelt köra mot vinst. I finalen var det återigen Kalle Karlsson som tog täten med Robert Carlsson och Robert Bergman i släptåg, på varv 9 satsade Bergman hårt och hoppade förbi Robert Carlsson och på varv 10 gjorde han samma sak med Kalle, på exakt samma ställe. Bergman alltså i mål som etta, tätt, tätt följd av Kalle och Carlsson.

Segrare i klass B, blev återigen Anders Svärdvik som snabbt ryckte åt sig en ledning han sedan bevakade in i mål.

I klass C, är det de så kallade gubbarna som åker fort, Peter Svensson vann en tät kamp tätt före J-E Oxelmark och Mats Larsson på en tredje plats.

En lång, lång dag hos Åsätra MK, men en mycket väl genomförd tävling utan några problem, tack för ett lyckat arrangemang.

 Robert Bergman och Kalle Karlsson
 Johan Andersson
 Kalle Karlsson
 Matte Dennemo
 Matte Dennemo

 Fotograf: Peter von Dahn, Team Lepard Racing

Samtliga resultat från Åsätra MK
www.stockholmscrossen.org
Bilder från mx-foto.se

Tomas, mxstar Crew

Läs 3706 gånger Senast ändrad måndag, 21 maj 2007 22:55

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.