söndag, 29 april 2007 14:36

Finaldags i MX1 och MX2 SM i Varberg

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

På vår fråga här på mxstar.se vem som ska vinna MX1 SM, har Mackan Norlén ett klart övertag med nästan 50% av rösterna. En bit ner på fjärde plats i omröstningen hittar vi Tommy Engwall med 10% av rösterna, men han var den som lyckades bäst under förmiddagens tidskval. Efter honom radade SM kandidaterna upp sig med Mackan Norlén på tredje plats, Jonny Lindhe på fjärde och Kalle Karlsson på femte. 14.15 drar det igång med första final heatet i MX1.

Resultatet efter tidskval i MX2 klassen är väl inga jätte överraskningar men ändå intressant att se att Filip Thuresson och Tom Söderström tog de två första platserna, följt av Johan Carlsson på tredje plats och Mats Nilsson först på elfte. Första MX2 heatet startar kl. 13.30.

I MXG klassen var Elin Mann överlägset snabbast, över 3 sekunder snabbare än tvåan Marie Romlin, på tredje plats kom Sandra Adriansson och som fyra rullade Jessica Jönsson in.  Kl 13.00 startar MXG upp finalerna med sitt första heat.

Följ dagens tävlingar med live radio och live resultat på www.mx-results.com
Resultat från mxstar.se:s omröstning om vinnaren i MX1 klassen finns uppe till höger på första sidan.

/Tomas, mxstar crew 

Läs 4202 gånger Senast ändrad söndag, 29 april 2007 14:38

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.