Race rapporter (834)

Vad gör du för att motverka blåsor i händerna? Lär dig tejpa av Magnus från kiropraktor.se

Nytt avsnitt av Club MXStar Podcast finns ute nu, ni hittar det HÄR. Ett GGN-specialavsnitt med Mats Åkerblom och kiropraktor Magnus Eriksson. Vi pratar bland annat om tejpning av händer med Magnus och därför återupplivar vi denna fortfarande aktuella artikel från 2008. Samtliga produkter i artikeln finns att köpa på skaderehab.se. Få 10% rabatt genom att uppge koden "mxstar"(med små bokstäver)vid utcheckning.

torsdag, 15 augusti 2013 23:23

Film på enduroslingan för helgens Fullgas

Skrivet av

fullgas enduroslingaStekarslinga heter det i mina hoods när det är en riktigt grym endurobana. Av vad man ser på nedanstående film från enduroslingan för Fullgas i helgen så kommer det vara precis en sådan, en stekarslinga!

onsdag, 31 juli 2013 09:22

Vem vinner SM-titeln i Stadioncross?

Skrivet av

fullgasÅrets enda sammandrabbning i stadioncross sker på Fullgas i Bollebygd! Och det kommer att bli både tuffa och täta race när Svenska motocrosseliten gör upp med unga, segerhungriga förare.

finspang marcus2Marcus Mackelito Norlen är en av Sveriges bästa förare på sand och nu finns det möjlighet att lära från den bästa. Den 10-11 augusti är det träningsläger hos Skutskärs MS med Repractice, Richard Eriksson & Marcus Norlen.

fredag, 17 maj 2013 19:18

Stadioncross SM körs i augusti

Skrivet av

fullgasFör första gången samlas så många olika tävlingsklasser och uppvisningar på ett och samma ställe. Med ett fullspäckat heldagsschema, utan sega uppehåll, kommer upplevelserna att avlösa varandra i ett högt tempo. Förutsättningarna är fantastiska och Bollekollenområdet är som skapat för ändamålet. Närhet till racen. Bra publikplatser. Perfekt läge mellan Göteborg och Borås

Viktor 2Från USA och Kalifornien till Sverige och Västerås. 19-åriga Viktor Björklund är hemma igen och mer än redo för en ny säsong.

christopherlagergren profilMed sitt numera kända startnummer #115 så skriver Christopher "Loffe" Lagergren historia för Mockfjärd MK den 27-28 April. Loffe står då inför 2013 års första JSM tävling i motorcross nere på Gäderede Motorstadion i Borås.

måndag, 15 april 2013 20:07

Film: Kim Lindström tränar på Arlanda

Skrivet av

kimlindstrom arlanda130414Kim Lindström var på Arlanda och körde i helgen och vi fick lite av det att fastna på film.

 

matteTio år efter att Martin och Kasper Leth Christensen startade distributionsbolaget PSEPARTS väljer bröderna att dela företaget i två. En uppdelning som anses nödvändig för att till fullo kunna fokusera och satsa på varje enskilt varumärke. 

veingemck loggaI helgen kördes årets första lite större tävling på barmark, Vårsatsning i Veinge och det med ett rätt så starkt startfält.

Sida 1 av 60
 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.